Om oss

Silje Sivesindtajet Nilsen, Hud- og kroppsterapeut

Jeg var ferdig utdannet Hud og kroppsterapeut ved Norsk frisør hud og stylistskole i 2002. Etter endt utdannelse startet jeg Siljes hudpleie som jeg drev fram til åpningen av Bliss i 2007. Jeg jobbet også  helgevakter i noen år som hud og kroppsterapeut på Oline spa på Gol og Rondane spa.

I 2014 fullførte jeg det anerkjente ekspertprogrammet til Dermalogica sammen med Linda og har derfor tittelen Expert terapeut.

 

 

Linda Nyhus-Dorati, Hud- og kroppsterapeut

Jeg var ferdig utdannet hud-og kroppsterapeut ved Stovner vgs i Oslo i 2003. Som nyutdannet jobbet jeg på Ila hudpleie og Face it i Frognerveien fra 2003-2006, samtidig som jeg var vikar i praksis hudpleiefag samme skole som jeg ble utdannet ved.

I 2006 flyttet jeg til Gjøvik og var med på oppstart av Bliss i 2007.

Jeg har gjennomført en rekke etterutdanningskurs hos Dermalogica gjennom alle mine år som terapeut og i 2014 fullførte jeg det anerkjente Dermalogica Expert programmet og har derfor tittelen Expert- terapeut.

 

 

Guri Jørandli, Hud- og kroppsterapeut

Etter 17 år i Toten Sparebank valgte jeg å si opp jobben min for å følge mine drømmer og magefølelse. Det var kjempespennende og skummelt på en gang. Men så glad for det valget jeg har tatt. Jeg startet på Norsk frisør, hud og stylistskole på Hamar. Var ferdig utdannet Hud og kroppsterapeut i 2017. November samme år ble jeg partner i Bliss. Jeg er strålende fornøyd med mine valg og arbeidsplass. Jeg har tatt en rekke etterutdanningskurs hos Dermalogica, og er snart ferdig med Expert-program for Hud og kroppsterapeuter for å få tittelen Expert-terapeut.