Våre naprapater

Ane-Marte Strömberg

Jeg ble uteksaminert ved Naprapathögskolan i Stockholm i 2004. Under tiden som student jobbet jeg ved Nynäshamn ledd,- og rygg klinikk samt ved bedriftene Alna og Svenske fotballforbundet. Høsten 2004 startet jeg Elverum Naprapatklinikk og har jobbet der de siste 8 årene. Jeg driver klinikken i Elverum fortsatt, men har nå mitt hovedkontor i Bliss på Gjøvik.

Jeg har bakgrunn i idrett siden barnsben. Jeg tok videregående utdanning ved Idrettslinja på Lena, med hovedvekt på håndball. Deretter et år ved Idrettsfolkehøyskolen i Numedal, med turn som fordypning, før jeg begynte mine naprapatstudier i Sverige.

Jeg har drevet Rytmisk Sportsgymnastikk og håndball i mange år og har Gjøvik og Vardal som moderklubb. Per i dag jobber jeg også som terapeut  for Gjøvik HK’s  damelag.

Trening er for meg en viktig del av hverdagen, men nå med fokus på en stabil fysikk og en god helse.

Eirin Heiberg

I likhet med min kollega Ane Marte Strömberg, ble også jeg uteksaminert fra Naprapathögskolan i Stockholm våren 2004.

Under de fire årene jeg studerte i Stockholm, jobbet jeg på plateselskapet EMI som naprapat. Etter endt studie begynte jeg å jobbe på Gjøvik Naprapatklinikk. Der jobbet jeg i 3 år, før jeg i juni 2007 gikk sammen med mine nåværende kollegaer og startet Bliss.

Idrett har for meg alltid hatt en stor plass i hverdagen. Idrettslinja på Lena ble et selvfølgelig valg for meg da kursen for fremtiden skulle stakes ut.

Jeg spilte håndball i 23 år før jeg den senere tiden har lagt vekt på styrke og kondisjonstrening uten ball og knebeskyttere . Dette i stor grad for å holde kroppen i form til å tåle de belastninger jeg utsettes for i mitt yrke.